Shop Mobile More Submit  Join Login
Group Info Group Founded 10 Years ago Statistics 1,661 Members
68,033 Pageviews1,328 Watchers

Submissions

En per persoon, per week! (Ongeacht welke categorie)!

Mocht je geen deviations van de group willen ontvangen kun je deze uitschakelen door het vinkje 'deviations' weg te halen op je vriendenlijst! (of in je message center 'unwatch deviations' te klikken op n van de submissions).

Verdere suggesties zijn welkom! :la:

Nederlandse devMEETs!

Hier vind je een overzichtje van alle opkomende devMEETs in het Nederlands taalgebied. DevMEETs zijn meetings waarbij deviants (de leden van deviantART) bij elkaar komen en samen gaan tekenen, eten/drinken, fotograferen, et cetera!

:bulletpink: Nog niet bekend.

Host je zelf een devMEET, of heb je informatie over een devMEET die hier nog niet op staat? Laat het ons even weten! Stuur een note naar Nederlanders of laat een comment achter! :)

Nederlandse Contests + Commissions

Wil je ook hier jouw contest laten zien, stuur dan even een note naar Nederlanders, of laat gewoon een comment achter op de voorpagina! =)

CONTESTS

:new: :bulletgreen: Iduna-Haya organiseert een wedstrijd/challenge waar je je eigen OC dient te tekenen. Er zijn echt superveel prijzen te winnen! Kijk snel hier!

Deadline: 1 Mei. Wordt misschien verlengd.

:new: :bulletgreen: Vixenkiba organiseert een wedstrijd: Momenteel organiseer ik een wedstrijd in het ontwerpen van een nieuwe diersoort/schepsel voor in mijn verhaal TerrApocalypse. Er kan meer dan $100 gewonnen worden, en misschien zelfs meer als ik genoeg entries krijg!

Het idee is dat de winnende designs in mijn verhaal verschijnen; deze worden beoordeeld op creativiteit, en niet op art kwaliteit! Er zijn twee categoriën waaraan deelgenomen kan worden; schepsels uit het bos, en schepsels uit de stad. Aan beide meedoen kan natuurlijk ook!

Hopelijk zie ik een aantal van jullie in de wedstrijd <3 Voor meer informatie kun je terecht in de desbetreffende journal: link.

Deadline: 1 juni 2017.


COMMISSIONS

:new: :bulletgreen: RoseCow97 doet comissions, startend vanaf 10 points. De overige drie comissions zijn 250 points. Voor informatie kun je hier kijken.

:bulletgreen: Virtuxa doet commissions. Deze beginnen vanaf ongeveer $8 dollar. Alle informatie, voorbeelden en meer vind je hier!

:bulletgreen: XyphWolf doet commissions welke starten bij €15,-. Meer informatie vind je hier!

:bulletgreen: ChloeWolflover doet commissions. Deze beginnen bij 10 punten en staan op haar profiel!

:bulletgreen: Anna-M-H zoekt iemand die ongeveer zoiets kan tekenen, maar dan met pinguins in plaats van insecten. Vragen/opmerkingen/contact via note!

:bulletgreen: demonashley doet commisions vanaf $10 dollar. Meer info vind je Hier.

:bulletgreen: Xiemm doet point commisions, van 20 tot 80 points. Meer info staat hier!


GEZOCHT

Leentje1 is een beginnende amateur fotograaf en is op zoek naar mensen met een paard/hond die graag enkele mooie foto's willen. Ze wil graag wat foto's maken, omdat ze een portfolio aan het maken is. Neem contact met haar op voor meer informatie!

Deviants

Affiliates

:iconart-o-graph::iconspecial-groups::iconbenelux-culture::icondraw-amazing-manga::iconinternationalfaq::iconegyptians::iconnetherlands-canada::iconefteling-fans::iconbenelux-history::iconpastel-colours::iconmacro-and-closeup::iconpopkes::icondutchbelgian-crafts::iconfunny-art-club::iconearthgaia:

Visitors

You're not here because you're not logged in
 • :iconyanaromashina:
  yanaromashina
  Visited here 23 minutes and 46 seconds ago
  Isn't a member
 • :iconvespertine-j:
  vespertine-j
  Visited here 1 day ago
  Isn't a member
 • :iconvirtuxa:
  Virtuxa - Members
  Visited here 2 days ago
  Did something awesome 3 days ago
 • :iconmissfarlakes:
  MissFarlakes - Members
  Visited here 2 days ago
  Hasn't contributed yet
 • :iconbusiness-student:
  Business-student - Members
  Visited here 3 days ago
  Did something awesome 4 days ago
Goedemorgen!

De eerste post dit jaar (en überhaupt sinds lange tijd, sorry!) maar we kondigen wel gelijk een devMEET aan! thomasVanDijk organiseert op zaterdag 11 februari een devMEET in Utrecht:

"Op 11 februari organiseer ik in Utrecht een devmeet! Het thema is liefde. :heart: Laat even weten als je wilt komen, stuur een note of reageer hieronder. Zo kan ik je op de hoogte houden van alle plannen!

Het plan is om een kroegentocht te houden. We verzamelen op Utrecht Centraal. De plannen bestaan onder andere uit een speed date-colab, dus breng je tekenspullen mee!

Ik hoop je op 11 februari te kunnen ontmoeten!"


Thomas gaf zelf al aan dat het thema met een korrel zout genomen mag worden, en gezien we niet allemaal tekenaars zijn hoef je ook niet je tekenspullen mee te nemen als je toch niet tekent ;)

Voor Thomas zou het handig zijn als je een comment achter laat op zijn journal, zodat hij weet dat je komt. Deze journal vind je hier:

11 Februari Valentijn Devmeet in UtrechtFor those of you that don't speak Dutch: I'm organising a devmeet on the 11th of February. If you're near Utrecht at that moment and feel like joining, send me a note.
Op 11 februari organiseer ik in Utrecht een devmeet! Het thema is liefde. :heart: Laat even weten als je wilt komen, stuur een note of reageer hieronder. Zo kan ik je op de hoogte houden van alle plannen!
Het plan is om een kroegentocht te houden. We verzamelen op Utrecht Centraal. De plannen bestaan onder andere uit een speed date-colab, dus breng je tekenspullen mee!
Ik hoop je op 11 februari te kunnen ontmoeten!


Ik hoop er zelf ook bij te kunnen zijn en zou het leuk vinden weer eens wat meer Nederlandse deviants te leren kennen! =)

Tot dan?
More Journal Entries

Comments


Add a Comment:
 
:iconxxnight-stalkerxx:
xXNight-StalkerXx Featured By Owner Aug 21, 2017  Hobbyist Digital Artist
vogels kwekers hier?
Reply
:iconanoya:
Anoya Featured By Owner Aug 26, 2017   Photographer
Niet dat ik weet :B
Reply
:iconantonin--dolohov:
Antonin--Dolohov Featured By Owner Jul 16, 2017  Hobbyist Traditional Artist
For all the Dutch and Flemish people!
There is a brand new forum for women!
www.sayswho.nl/
I'm TomRiddle over there! ;)
Reply
:iconanoya:
Anoya Featured By Owner Apr 21, 2017   Photographer
Hij staat er bij hoor! Sorry dat het even duurde =)
Reply
Add a Comment: